تاریخ انتشار : 12 بهمن 1392 12:40

آغاز توزیع کارت آزمون ارشد از فردا

کارت داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال 1393 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از فردا یکشنبه به صورت اینترنتی توزیع می شود.

Mohamad Amia (8 of 28).jpg

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، توزیع کارت داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد 93 از فردا یکشنبه 13 بهمن ماه از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org، آغاز می‌شود.

آزمون برای‌136 کد رشته‌ امتحانی‌ در نوبت صبح و بعدازظهر روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه‌ 16، 17 و 18 بهمن‌ماه سال 1392 برگزار خواهد شد.

در آزمون امسال 951 هزار و 881 داوطلب ثبت‌نام کردند که از این تعداد 112 هزار و 671 داوطلب دو رشته‌ای هستند.

کارت ورود به جلسه آزمون و برگه راهنمای مذکور از فردا بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد و هر داوطلب بر حسب مورد و با توجه به تاریخ برگزاری آزمون حداکثر تا روز جمعه 18 بهمن ماه می‌تواند کارت ورود به جلسه دریافت کند.

داوطلبان لازم است براساس مشخصات شناسنامه‌ای (نام‌، نام‌خانوادگی، شماره شناسنامه، سال تولد) و مشخصات ثبت‌نامی (شماره پرونده و کد رهگیری) نسبت به پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام نمایند. بدیهی است برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و همچنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار و ارائه آن الزامی است. لذا کلیه داوطلبان بایستی شخصاً برای پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام نمایند.

آن دسته از داوطلبانی که علاوه بر کد رشته امتحانی اصلی متقاضی شرکت در یکی از 66 کدرشته امتحانی به عنوان رشته امتحانی دوم نیز بوده‌اند، می‌بایست کارت شرکت در آزمون رشته امتحانی دوم خود را نیز از سایت این سازمان پرینت و به آدرس حوزه امتحانی مندرج بر روی کارت مراجعه نمایند.

تصویر امنیتی :
تعداد بازدید کنندگان کل :
تا کنون :
اکنون :