تاریخ انتشار : 12 بهمن 1392 15:6

اولین کنگره ملی علوم تربیتی و آسیب های اجتماعی

هر جامعه اي متناسب با شرايط خود ، فرهنگ ، رشد و انحطاط خود با انواعي از انحرافات و مشکلات روبروست که تاثيرات مخربي روي فرآيند ترقي آن جامعه دارد. شناخت چنين عواملي مي تواند مسير حرکت جامعه را بسوي ترقي و تعامل هموار سازد، بطوري که علاوه بر درک عمل آنها و جلوگيري از تداوم آن عمل با ارائه راه حلهايي به سلامت جامعه کمک نمايد. به عنوان مثال مسأله اعتياد را در نظر بگيريم. اين مساله هم به عنوان يک مشکل فردي و هم يک معضل اجتماعي مطرح است. روشن است در سطح اجتماعي منجر به از بين رفتن نيروها و انرژي بارآور جامعه مي شود. شناسايي علل اساسي و کنترل آنها مي تواند بسياري از نيروهاي از دست رفته جامعه را تجديد نموده ، در مسير کار سالم جامعه هدايت کند، مطالعه و شناخت آسیب های آسیب های اجتماعی و علل و انگیزه های پیدایی آنها و نیز بررسی شخصیت کژرفتاران و ویژگی های جسمانی ، روانی ، فرهنگی و اجتماعی آنان. شناخت درست درد ها و آسیب ها ،که جزو نخسین شرط چاره جویی و درمان است از اهمیت خاصی برخوردار است در این راستا علوم مختلف بخصوص علوم تربیتی سهم عظیمی در پیشگیری از آسیب های اجتماعی به منظور بهسازی محیط زندگی دارد.

محورهای همایش :

1. علوم تربیتی (روانشناسی،مشاوره،مدیریت و غیره)
    2. کاربرد علوم تربیتی در کاهش آسیب های اجتماعی
    3. علوم تربیتی کاربردی
    4. علوم تربیتی و رفتار های پرخطر
    5. علوم تربیتی ،ایمنی و سلامت
    6. علوم تربییتی ،خانواده و تحصیل
    7. آسیب های اجتماعی شامل

8-ارتباط علوم دیگر با علوم تربیتی

9- علوم انسانی و اسیب اجتماعی

بیکاری،فساد اداری ، فقر،،حاشیه نشینی و اسکان غیررسمی،تکدی­گری،خودکشی،دختران فراری،اعتیاد به مواد مخدر و روان­گردان­های صنعتی،قاچاق مواد مخدر،آسیب­های کودکان(کودک آزاری، کودک­کار، کودک خیابان و ...)،خشونت جنسی،آسیب­های اجتماعی و سلامت؛،فحشاء و تن فروشی،آسیب­های فضای مجازی و فن­آوری­های نوین،قاچاق انسان،هرزه­ نگاری،جرم و جنایت،بحران هویت،گسترش شکاف­های اجتماعی(اقتصادی، طبقاتی، نسلی و ...)،آسیب­­های ناشی از جهانی­شدن در ایران؛

7.بخش آزاد

پژوهشگران محترم می توانند کلیه مقالات علمی خود را که در سایر موضوعات درج نشده درمحورهای کنفرانس می باشند را می توانند جهت شرکت در کنفرانس ارسال نمایند.

راهنمای تنظیم مقالات به صورت انگلیسی

چاپ مقالات پذیرفته شده در ژورنال علمی پژوهشی فول تکست

مقاله اول 130 هزار(علمی پژوهشی با درجه
    ISC و امپکت فاکتور)

مفالات دوم و سوم (از نویسنده مسئول ) 90 هزار تومان(تعداد دو مقاله حداکثر)

چاپ مقالات در کتاب مجموعه فول تکست مقالات (کتاب دارای شابک وفیپا )

مقاله اول 45 هزار تومان

مفالات بعدی(از نویسنده مسئول ) 35 هزار تومان(عدم محدودیت)

چاپ مقالات در مجموعه چکیده مقالات (کتاب دارای شابک وفیپا )

مقاله اول35 هزار تومان

مفالات بعدی (از نویسنده مسئول ) 25 هزار تومان(عدم محدودیت)

قابل توجه نویسندگان:
    با توجه به پذیرش تعداد زیاد مقالات از هر نویسنده تعداد حداکثر 3 مقاله  در بخش علمی پژوهشی
    پذیرش خواهد شد.ولی در بخش مجموعه مقالات همایش محدودیت چاپی وجود ندارد و نویسندگان می توانند مابقی مقالات خود را در این بخش که به صورت کتاب ارائه خواهد شد به چاپ برسانند

نحوه پرداخت هزینه:

**با تلاش شبانه روزی کادر اجرایی به زودی سامانه پرداخت وجه فعال خواهد شد.

**شماره حساب موقت کنگره جهت واریز وجه 0109535846003 (بانک ملی) به اسم آزمون پردازان سپهر
    **شماره کارت جهت انتقال کارت به کارت 6037991318045600(بانک ملی)به اسم آقای حیدری دبیر اجرایی کنگره
    **هزینه همکاران نیز مطابق با موارد فوق می باشد و نزدیک به روزای اخر کنگره هزینه اضافی آنان برگشت داده خواهد شد.(منظور ما تفاوت هزینه اولین مقاله و مقالات بعدی می باشد
    **ارسال فیش واریزی از گزینه ارسال فیش در سامانه کاربری الزامی می باشد

تاریخ های مهم

آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات :
    تاریخ شروع1دی ماه 1392 الی 25 اردیبهشت ماه 1393

آخرین مهلت ارسال اصل مقالات :
    برای چاپ در شماره بهمن ماه 92،  25دی 1392

برای چاپ در شماره فروردین ماه93،  25 اسفند 1392
    برای چاپ در شماره   خرداد ماه 93،   25اردیبهشت 1393

آخرین مهلت ثبت نام در همایش :
    1 خرداد ماه 1393

آدرس دبیرخانه: فارس، ممسنی، اداره آموزش و پرورش ماهورمیلانی

شماره تماس: 4244708 ـ 0722               همراه: 09170235359

برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.

تصویر امنیتی :
تعداد بازدید کنندگان کل :
تا کنون :
اکنون :