تاریخ انتشار : 14 بهمن 1392 11:55

یک مقام قضایی:

حریم خصوصی افراد باید حفظ شود

دادستان عمومی و انقلاب کرمان بر حفظ حریم خصوصی افراد تاکید کرد.

hemmat khahi (20 of 22)-2.jpg

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، یدالله موحد در نشست تعامل قضایی بین دادگستری و نیروی انتظامی، اظهار کرد: حریم خصوصی افراد باید حفظ شود و نباید بی‌جهت و بی‌موقع وارد منازل افراد شد.

وی گفت: نگهداری ماهواره اگر چه در قانون جرم محسوب می‌شود، اما در جمع‌آوری آن از منازل و مجتمع‌های مسکونی باید همه مقررات رعایت شود.

‌رییس کل دادگستری استان کرمان نیز گفت: امنیت از ضروریات اجتناب‌ناپذیر جامعه است که مجموعه دادگستری و نیروی انتظامی باید در چارچوب قانون به تقویت و توسعه آن اهتمام داشته باشند.

حجت‌الاسلام و المسلمین علی توکلی ادامه داد: در این راستا استقرار دوربین‌های شهری در مناطق حساس از جمله مراکز تجاری، بانک‌ها و بازار باید مورد توجه قرار گیرد و مدیران بانک‌ها و موسسات مالی و اصناف بازار باید همکاری جدی داشته باشند.

رییس کل دادگستری استان کرمان گفت: همه باید در رفع بی‌انضباطی شهری و ترافیکی کمک کنند؛ زیرا ساخت مجمتع‌های پزشکی در نقاط شلوغ و پرتردد شهر یک عامل بی‌انضباطی اجتماعی است که هم خود پزشکان و هم شهروندان را رنج می‌دهد.

تصویر امنیتی :
تعداد بازدید کنندگان کل :
تا کنون :
اکنون :